Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Flyers over beroepen met interessante informatie en linkjes

Op deze pagina vind je flyers met informatie over verschillende sectoren en beroepsgroepen. We hebben flyers over beroepen in de zorg, de kinderopvang, sociaal werk, jeugdzorg, over het werken bij een klantenservice, de schoonmaak, in de ICT, in het onderwijs en in de autobranche. Deze pagina wordt regelmatig ge-update. 

Afbeelding
overzicht kiezen voor

Hieronder vind je flyers met informatie over beroepen en taken in verschillende sectoren en de kans op werk. Ook staat aangegeven welke talenten je nodig hebt en welke opleidingen er bestaan. Wil je aan de slag in één van deze beroepen? Bekijk dan de tips voor mogelijkheden voor zij-instroom en leerwerktrajecten. 

Klik op de flyers om ze lezen. Je kunt de flyers onderaan deze pagina ook downloaden als .PDF. De flyers zijn beter leesbaar als je ze eerst downloadt. Ook kun je ze dan op een ander moment nog eens op je gemak doorlezen.