Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Overstap naar het onderwijs?

Overweeg je een stap naar het onderwijs? Er is veel informatie te vinden over de voorwaarden, de mogelijkheden en de verschillende soorten onderwijs. 

In Zeeland kun je voor informatie en vacatures terecht op lesgeveninzeeland.nl. LesgeveninZeeland.nl is een initiatief van het Zeeuwse onderwijs. Ze werken samen vanuit het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en het hoger beroepsonderwijs.

Daarnaast is er landelijke informatie te vinden op onder andere: onderwijsloket.nl. Zij organiseren ook regelmatig informatieve bijeenkomsten (online) over alles wat je moet weten wanneer je de overstap overweegt. 

We nodigen je graag uit voor een gesprek met een van onze leerwerkadviseurs. Via 'Contact' kun je je gegevens achterlaten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.