Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Evenementen

Via JobOn kun je gratis verschillende online workshops en e-learnings volgen. 
Afbeelding
Man die schrijft
Wil je een studie kiezen, maar ben je er nog niet uit? Bezoek dan Onderwijsbeurs Zuid!  Op 24 en 25 september kun je gratis deze beurs bezoeken. 
Afbeelding
Onderwijsbeurs Zuid
Een gastles verzorgen, meerdere workshops geven, projectgroepjes begeleiden? Wie weet zie je een hele lessenreeks wel zitten. Jij mag kiezen! Naast je baan in het bedrijfsleven kan je prima een steentje bijdragen aan het onderwijs: in hybride vorm.
Afbeelding
Fontys
FutureLab50+ is een trainingsprogramma om werkzoekende 50+ers digitaal vaardiger te maken
Afbeelding
Online workshop
Doel van het omscholingsproject is de mismatch op de huidige arbeidsmarkt aan te pakken. Inspelen op de urgente vraag van werkgevers en tegelijk kans bieden aan mensen die een carriereswitch willen en werkzoekende hoogopgeleiden een uitdagende IT-baan bieden. Wil je meer weten over het omscholingstraject Make IT Work? Tijdens deze interactieve online voorlichting via MS Teams vertellen onze voorlichters over Make IT Work, hoe het is om als professional bij Fontys te studeren en nemen we uitgebreid de tijd om in te gaan op jouw vragen. In februari 2022 starten de omscholingsprogramma's Software Engineering en Business & Data Analytics.
Afbeelding
LWLUT vacature IT
Is uw bedrijf gevestigd in de Nederlands-Vlaamse grensregio? Wilt u grensoverschrijdend netwerken? Of bent u op zoek naar personeel? Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan één van onze Cross-Border congresavonden: “De toekomst is samen!
Afbeelding
Eures