Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Evenementen

Via JobOn kun je gratis verschillende online workshops en e-learnings volgen. 
Afbeelding
Man die schrijft
FutureLab50+ is een trainingsprogramma om werkzoekende 50+ers digitaal vaardiger te maken
Afbeelding
Online workshop
De bibliotheek Oosterschelde organiseert iedere maand workshops waarbij externe sprekers een onderwerp bespreken ter ondersteuning bij je zoektocht naar een (leer-werk)baan.    
Afbeelding
Docent MBO
Wil jij meer weten over een bepaalde opleidingsrichting of locatie? Zit je met brandende vragen over jouw studiekeuze? Kom dan naar een van onze inloopdagen! Hier bezoek je met een klein groepje een van onze locaties. Je krijgt een rondleiding, spreekt studenten en docenten en kunt al jouw vragen stellen. Dé manier om te ontdekken of een opleidingsrichting bij jou past.
Afbeelding
Afbeelding Scalda Keuzestress
Oriënteer je je op opleidingsmogelijkheden, denk je na over omscholing of heb je financiële vragen over het volgen van een studie? Kom vrijblijvend langs op de scholingsmarkt op 2 juni van 16.00 - 20.00 uur. 
Afbeelding
Flyer informatie- en scholingsmarkt
Elke zoektocht naar werk is anders. De één zoekt een baan met meer uitdaging, de ander wil ‘gewoon graag aan de slag’. Wat voor jouw zoektocht de beste aanpak is, ontdek je in de praktijk. Dat hoef je niet alleen te doen! Tijdens Walk&Talk Online krijg je tips & tricks van Debbie Heijne (bedenker Walk&Talk) én van je collega-werkzoekers.
Afbeelding
Social Media mensen achter beeldschermen