Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Contact met het Leerwerkloket Zeeland

Afbeelding
Teamfoto Leerwerkloket Zeeland & West-Brabant

Voor informatie en advies over je al je opleidings- of loopbaanvragen kun je op afspraak terecht op onze spreekuurlocaties in Goes en Vlissingen. In Terneuzen plannen door de COVID maatregelen geen fysieke gesprekken, we voeren alle afspraken online (videobellen) of telefonisch. Ook voor de locaties Goes en Vlissingen bieden we deze mogelijkheid aan. Op die manier proberen we het aantal fysieke afspraken te beperken. We vragen je om onderstaand contactformulier in te vullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Dit zijn onze spreekuurlocaties:

  • Goes, Stadskantoor Goes, M.A. de Ruijterlaan 2.

In Goes kun je op afspraak terecht op maandagmiddag in de √©ven weken van 13.00 - 15.30 uur. Wij zijn aanwezig op de volgende data: 

Op de volgende data zijn we aanwezig op afspraak: 24 januari, 7 en 21 februari, 7 en 21 maart, 4 en 18 april, 2, 16 en 30 mei 2022. 

  • Vlissingen, Orionis Walcheren, Oostsouburgseweg 10.

In Vlissingen kun je op afspraak terecht op maandagmiddag in de √≥neven weken van 13.00 - 15.30 uur. Wij zijn aanwezig op de volgende data: 

Op de volgende data zijn we aanwezig op afspraak: 17 en 31 januari, 14 en 28 februari, 14 en 28 maart, 11 en 25 april, 9 en 23 mei 2022.

  • Terneuzen, Stadskantoor Terneuzen, Oostelijk Bolwerk 4.

In Terneuzen zijn momenteel slechts beperkt fysieke afspraken mogelijk. Wanneer je prijs stelt op een gesprek op het Stadskantoor, vermeld het erbij op onderstaand contactformulier. Dan kijken we naar een mogelijke datum. Anders gaan we graag met je in gesprek via MS Teams, Whatsapp-bellen of telefonisch. 

Wij willen je erop attent maken dat onze mail soms terechtkomt in de "reclame-box of spam".

De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  zeeland@leerwerkloket.nl