Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Contact met het Leerwerkloket Zeeland

Afbeelding
Teamfoto Leerwerkloket Zeeland & West-Brabant

Voor informatie en advies over je al je opleidings- of loopbaanvragen kun je op afspraak terecht op onze spreekuurlocaties in Goes, Vlissingen en Terneuzen. We vragen je om onderstaand contactformulier in te vullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Tijdens reguliere schoolvakanties (kalender basisonderwijs Zuid-Nederland) hebben we geen vaste spreekuurdata, dit betreft onder andere de periode van 25 juli tot en met 2 september 2022. Dan plannen we een afspraak in overleg, dus neem ook dan gerust contact met ons op.

Dit zijn onze spreekuurlocaties:

  • Goes, Stadskantoor Goes, M.A. de Ruijterlaan 2.

In Goes kun je op afspraak terecht op maandagmiddag in de √©ven weken van 13.00 - 15.30 uur. Wij zijn aanwezig op de volgende data: 

Op de volgende data zijn we aanwezig op afspraak: 30 mei, 13 en 27 juni. De laatste datum voor de zomervakantie is 11 juli 2022. 

  • Vlissingen, Orionis Walcheren, Oostsouburgseweg 10.

In Vlissingen kun je op afspraak terecht op maandagmiddag in de √≥neven weken van 13.00 - 15.30 uur. Wij zijn aanwezig op de volgende data: 

Op de volgende data zijn we aanwezig op afspraak: 23 mei, 6 en 20 juni, 4 juli en de laatste datum voor de zomervakantie is 18 juli 2022.

  • Terneuzen, Stadskantoor Terneuzen, Oostelijk Bolwerk 4.

In Terneuzen kun je op afspraak wekelijks terecht op woensdagochtend van 9.00 - 12.00 uur. Eventuele andere dagen zijn in overleg. 

Wij willen je erop attent maken dat onze mail soms terechtkomt in de "reclame-box of spam".

De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  zeeland@leerwerkloket.nl