Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Contact met het Leerwerkloket Zeeland

Voor informatie en advies over je al je opleidings- of loopbaanvragen kun je op afspraak terecht op onze spreekuurlocaties in Goes, Vlissingen en Terneuzen. We vragen je om onderstaand contactformulier in te vullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Tijdens reguliere schoolvakanties (kalender basisonderwijs Zuid-Nederland) hebben we geen vaste spreekuurdata. Dan plannen we een afspraak in overleg, dus neem ook dan gerust contact met ons op.

Hieronder vind je onze spreekuurlocaties.  

  • Goes, Stadskantoor Goes, M.A. de Ruijterlaan 2. Elke √©ven week op maandagmiddag van 13.00 - 15.30 uur.
  • Vlissingen, Orionis Walcheren, Oostsouburgseweg 10. Elke √≥neven week op maandagmiddag van 13.00 - 15.30 uur.
  • Terneuzen, Stadskantoor Terneuzen, Stadhuisplein 1. Elke woensdagochtend van 9.00 - 12.00 uur.
  • Inloopspreekuur Middelburg: elke laatste donderdag van de maand houden we een inloopspreekuur in de ZB bibliotheek, Kousteensedijk 7, Middelburg. Een afspraak maken is niet nodig. Wij zitten voor je klaar tussen 11:30 en 13:00 uur!   

Graag plannen we een afspraak met je. Wanneer je het contactformulier invult, nemen we z.s.m. contact met je op. Bij de ZB in Middelburg kun je zonder afspraak langskomen. Wij willen je erop attent maken dat onze mail soms terechtkomt in de "reclame-box of spam".

De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  zeeland@leerwerkloket.nl