Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Contact met het Leerwerkloket Zeeland

Afbeelding
Teamfoto Leerwerkloket Zeeland & West-Brabant

Voor informatie en advies over je al je opleidings- of loopbaanvragen kun je op afspraak terecht op onze spreekuurlocaties in Goes, Vlissingen en Terneuzen. We vragen je om onderstaand contactformulier in te vullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Tijdens reguliere schoolvakanties (kalender basisonderwijs Zuid-Nederland) hebben we geen vaste spreekuurdata. Dan plannen we een afspraak in overleg, dus neem ook dan gerust contact met ons op.

Hieronder vind je onze spreekuurlocaties. Tijdens de zomervakantie van 25 juli tot en met 2 september zijn er geen spreekuren. Vanaf maandag 5 september starten onze spreekuren weer. Tot die tijd kun je gewoon contact met ons blijven opnemen voor het maken van een afspraak.

  • Goes, Stadskantoor Goes, M.A. de Ruijterlaan 2.
  • Vlissingen, Orionis Walcheren, Oostsouburgseweg 10.
  • Terneuzen, Stadskantoor Terneuzen, Oostelijk Bolwerk 4.

In de periode van 1 tot en met 24 september is het niet mogelijk om in Vlissingen af te spreken. Je kunt jezelf wel altijd aanmelden, dan nemen we contact met je op voor een afspraak na 24 september, ofwel eerder in Goes of online. 

Wij willen je erop attent maken dat onze mail soms terechtkomt in de "reclame-box of spam".

De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  zeeland@leerwerkloket.nl