Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Over ons Zeeland

Afbeelding
zlb banner over ons

Over ons

 

Het Leerwerkloket helpt en adviseert werknemers, werkzoekenden, scholieren en werkgevers op het gebied van leren en werken vanuit de visie Leven Lang Ontwikkelen. Iedereen met vragen over o.a. omscholing, bijscholing en leerwerktrajecten kan bij ons terecht. Elk Leerwerkloket is een onafhankelijk samenwerkingsverband tussen gemeenten, roc’s en UWV. Er zijn 35 Leerwerkloketten verspreid over het hele land.

Onze adviseurs regio Zeeland

 

Ine Dellebeke

In mijn jarenlange werkervaring als HR Adviseur in de uitzendbranche heb ik veel te maken gehad met uiteenlopende HR vraagstukken, zoals het adviseren over (BBL-) opleidingsmogelijkheden in verschillende sectoren. Er is bijna geen baan meer denkbaar die je kunt blijven uitoefenen zonder enige vorm van scholing. In de grote hoeveelheid van opleidingsmogelijkheden is het lang niet altijd gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Soms kun je wat hulp gebruiken bij het kiezen voor een bepaalde sector. Ik ga graag met je in gesprek om je te ondersteunen bij het maken van deze keuze. Voorop staan jouw wensen en mogelijkheden. Daarnaast zal ik met je meedenken in de mogelijkheden op de arbeidsmarkt die hierop aansluiten, zowel binnen als buiten Zeeland. Ik hoop een schakel voor je te kunnen zijn naar een volgende stap in je loopbaan.

Afbeelding
Ine Dellebeke

Paula Dourleijn

Binnen mijn loopbaan in het onderwijs heb ik veel ervaring opgedaan met het adviseren en begeleiden van jongeren en volwassenen bij opleidings- en beroepskeuze. 

Ik vind het leuk om mensen te ondersteunen om zichzelf te ontwikkelen. Op een praktische, creatieve en realistische manier samen zoeken naar mogelijkheden die zowel op de korte als lange termijn effecitef zijn. Mijn wijze van werken zou ik praktisch en resultaatgericht willen noemen. Stap voor stap komen tot een zinvol vervolg, daar help ik je graag bij!

Afbeelding
foto Paula Dourleijn

Daniëlle van Iersel

Vanaf 2002 werk ik, als Loopbaancoach/-adviseur Duurzame inzetbaarheid. Vragen als: blijf ik binnen de organisatie, of ga ik deze verlaten, hoe hou ik plezier in mijn werk en wat zijn mijn mogelijkheden om door te groeien? Dit soms ook in samenspraak met de werkgever.

Maar ook als je zelf rondloopt met een loopbaanvraag: wil ik nog blijven doen wat ik nu doe of heb gedaan of wil ik wat anders gaan doen? Maar hoe pak ik dat aan? Wat zijn de mogelijkheden, ik wil dit onderzoeken: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?

De uitdaging is om je weer te laten kijken naar wat de mogelijkheden zijn en niet steeds terug naar wat niet meer kan of is. Dit soort vragen en twijfels in je eentje oplossen is lastig. Dan is het fijn om met iemand van buitenaf de balans op te maken. Ik stem af op jou, vraag door en luister.

Mijn motto gun ik iedereen: ”fluitend naar je werk en fluitend naar huis".

Afbeelding
Foto Daniëlle van Iersel

 

Monique van Dijk

Ik ben begonnen in mijn loopbaan als vestigingsmanager bij een uitzendbureau, reïntegratiecoach/loopbaanbegeleider en werkzaam geweest bij het Werkgeversservicepunt Breda. Mijn doel is het beste uit iemand halen door de persoon zelf te laten groeien door inzichten en praktische handvaten te bieden. Gemotiveerd en aandachtig zal ik luisteren. Samen gaan we kijken en de mogelijkheden in je loopbaan onderzoeken. Door kennis van de arbeidsmarkt, scholingsmarkt en mijn uitgebreide netwerken, wil ik je daarbij ondersteunen. Mijn motto is dan ook: Ieder mens heeft unieke talenten, ontwikkel dat talent. En doe wat je echt wil en wat bij je past dan kom je er wel.

Afbeelding
Moniek van Dijk

 

Annette de Mooij

Ik ben werkzaam als leerwerkadviseur in de regio West-Brabant en verantwoordelijk voor het inloopspreekuur te Bergen op Zoom. 
Het adviseren over scholing is iets dat ik al lange tijd met veel plezier doe. Tijdens mijn functies als beroepskeuze-adviseur, studiebegeleider en jongerenadviseur deed ik al veel ervaring op. Een arbeidsmarkt (en daarmee een scholingsmarkt) is altijd in beweging en daardoor is het vaak moeilijk om een goede keuze te maken. Het geven van actuele en passende informatie voor het maken van een bewuste keuze is dan ook mijn prioriteit. 

Afbeelding
Annette

 

Winny van der Burgt

Na mijn opleiding Akademie Mens en Arbeid, Loopbaanadvisering, heb ik o.a. gewerkt bij een beroepskeuzebureau, uitzendbureau en werkgeversservicepunt. Met ​aandacht zal ik luisteren naar de vraag die je me stelt. Soms kun je vastlopen in je zoektocht naar een geschikte opleiding of leerbaan. Dan kan een gesprek verhelderend zijn. Ik maak gebruik van mijn actuele kennis van de scholingsmarkt, arbeidsmarkt en mijn netwerk. Ik vind het leuk om dingen uit te zoeken en nieuwe invalshoeken aan te dragen. Mijn doel is dat je met nieuwe energie en een duidelijk "to do"-lijstje weer verder kunt. 

Afbeelding
Winny van der Burgt

Projectleider

Selwin Umar

Ik ben al vanaf de start van de leerwerkloketten in 2009 werkzaam als projectleider: van een idee op papier tot een laagdrempelig, onafhankelijk loket voor alle burgers met een loopbaan- of scholingsvraag. Ik heb het zien groeien van een project vanuit de ministeries SZW en OCW naar een structurele voorziening en dienstverlening in de regio's.

Ondanks dat ik vanaf de start werkzaam ben als projectleider, blijft het elke keer een uitdaging om samen met de partners van het leerwerkloket ervoor te zorgen dat iedereen in de regio zich kan blijven ontwikkelen. Of dat nu op het gebied van taal of opleiding is, of van persoonlijke ontwikkeling, dat is waar wij als leerwerkloket een ondersteunende rol richting onze klanten kunnen vervullen. En altijd met een onafhankelijke advies waarbij de klant verder op weg wordt geholpen.

Mijn rol als projectleider is ervoor zorgen dat er draagvlak en cofinanciering vanuit een samenwerkingsverband is voor het leerwerkloket. Dit samenwerkingsverband bestaat uit de West-Brabantse gemeenten, ROC West-Brabant, S-BB en UWV. Verder ben ik in de regio's altijd op zoek naar samenwerking om de visie "een leven lang leren" op de kaart te zetten. Of dat nu een leerwerktraject of Taalakkoord is, we proberen drempels weg te nemen zodat iedereen kan participeren, of je nu laag opgeleid bent of minder taalvaardig.

Mijn grootste droom is dat iedereen geholpen kan worden met de keuzes die men moet maken in hun werk en leerzame leven. Zodat men onafhankelijk en op eigen kracht invulling kan geven aan gelukkig en gezond leven.

Afbeelding
Selwin
Situatie
De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  zeeland@leerwerkloket.nl