Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Over ons Zeeland

Afbeelding
zlb banner over ons

Over ons

 

Het Leerwerkloket helpt en adviseert werknemers, werkzoekenden, scholieren en werkgevers op het gebied van leren en werken vanuit de visie Leven Lang Ontwikkelen. Iedereen met vragen over o.a. omscholing, bijscholing en leerwerktrajecten kan bij ons terecht. Elk Leerwerkloket is een onafhankelijk samenwerkingsverband tussen gemeenten, roc’s en UWV. Er zijn 35 Leerwerkloketten verspreid over het hele land.

Onze adviseurs regio Zeeland

 

Ine Dellebeke

In mijn jarenlange werkervaring als HR Adviseur in de uitzendbranche heb ik veel te maken gehad met uiteenlopende HR vraagstukken, zoals het adviseren over (BBL-) opleidingsmogelijkheden in verschillende sectoren. Er is bijna geen baan meer denkbaar die je kunt blijven uitoefenen zonder enige vorm van scholing. In de grote hoeveelheid van opleidingsmogelijkheden is het lang niet altijd gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Soms kun je wat hulp gebruiken bij het kiezen voor een bepaalde sector. Ik ga graag met je in gesprek om je te ondersteunen bij het maken van deze keuze. Voorop staan jouw wensen en mogelijkheden. Daarnaast zal ik met je meedenken in de mogelijkheden op de arbeidsmarkt die hierop aansluiten, zowel binnen als buiten Zeeland. Ik hoop een schakel voor je te kunnen zijn naar een volgende stap in je loopbaan.

Afbeelding
Ine Dellebeke

Paula Dourleijn

Binnen mijn loopbaan in het onderwijs heb ik veel ervaring opgedaan met het adviseren en begeleiden van jongeren en volwassenen bij opleidings- en beroepskeuze. 

Ik vind het leuk om mensen te ondersteunen om zichzelf te ontwikkelen. Op een praktische, creatieve en realistische manier samen zoeken naar mogelijkheden die zowel op de korte als lange termijn effecitef zijn. Mijn wijze van werken zou ik praktisch en resultaatgericht willen noemen. Stap voor stap komen tot een zinvol vervolg, daar help ik je graag bij!

Afbeelding
foto Paula Dourleijn

Daniëlle van Iersel

Vanaf 2002 werk ik, als Loopbaancoach/-adviseur Duurzame inzetbaarheid. Vragen als: blijf ik binnen de organisatie, of ga ik deze verlaten, hoe hou ik plezier in mijn werk en wat zijn mijn mogelijkheden om door te groeien? Dit soms ook in samenspraak met de werkgever.

Maar ook als je zelf rondloopt met een loopbaanvraag: wil ik nog blijven doen wat ik nu doe of heb gedaan of wil ik wat anders gaan doen? Maar hoe pak ik dat aan? Wat zijn de mogelijkheden, ik wil dit onderzoeken: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?

De uitdaging is om je weer te laten kijken naar wat de mogelijkheden zijn en niet steeds terug naar wat niet meer kan of is. Dit soort vragen en twijfels in je eentje oplossen is lastig. Dan is het fijn om met iemand van buitenaf de balans op te maken. Ik stem af op jou, vraag door en luister.

Mijn motto gun ik iedereen: ”fluitend naar je werk en fluitend naar huis".

Afbeelding
Foto Daniëlle van Iersel
Situatie
De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  zeeland@leerwerkloket.nl