Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Agenda

FutureLab50+ is een (gratis) trainingsprogramma om werkzoekende 50+ers digitaal vaardiger te maken.
Afbeelding
Online workshop
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? De technische installatiebranche zit te springen om nieuwe mensen. Daarom organiseert Wij Techniek een online zij-instroomsessie bijeenkomst ‘Ontdek je kansen in de techniek’.
Afbeelding
Wij Techniek
Overweeg jij een carrière in het onderwijs en ben je benieuwd hoe deze overstap eruit zou zien? Meld je dan aan voor een van de webevents van het Onderwijsloket.
Afbeelding
Meisje in klaslokaal voor schoolbord en juf
Sta jij voor je studiekeuze? Of twijfel je over de studie die je gekozen hebt? Wil jij na je huidige studie nog doorstuderen? Of heb je een zoon of dochter die voor zijn of haar studiekeuze staat? Breng dan een bezoek aan Studiekeuzebeurs West.
Afbeelding
Afbeelding Studiekeuzebeurs West
De Bibliotheek Oosterschelde organiseert samen met Job On de workshop "Op zoek naar meer werkgeluk". Twijfel je over een nieuwe baan in dezelfde functie die je had? Wil je een baan waar je met plezier naartoe gaat en waar je voldoening uithaalt? Heb jij geen idee welke mogelijkheden je hebt? Dan helpen we je graag verder tijdens deze bijeenkomst waarbij we samen het "werkgeluk" spel gaan spelen      
Afbeelding
Afbeelding Bibliotheek Oosterschelde
Via JobOn kun je gratis verschillende online workshops en e-learnings volgen. 
Afbeelding
Man die schrijft