Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Agenda

Via JobOn kun je gratis verschillende online workshops en e-learnings volgen. 
Afbeelding
Man die schrijft
FutureLab50+ is een (gratis) trainingsprogramma om werkzoekende 50+ers digitaal vaardiger te maken. Een uitdagende, leerzame en inspirerende online ontdekkingsreis om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten! 
Afbeelding
Online workshop
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je je baan kwijtgeraakt en wil je je laten omscholen naar een baan met werkzekerheid? Misschien is werken in de techniek iets voor jou!
Afbeelding
Wij Techniek
Overweeg jij een carrière in het onderwijs en ben je benieuwd hoe deze overstap eruit zou zien? Meld je dan aan voor een van de webevents van het Onderwijsloket
Afbeelding
IT-oriëntatiedag
Je staat op het punt om een belangrijke keuze te maken: welke opleiding is de beste opleiding voor mij? Een open dag of informatieavond is een goede manier om met toekomstige docenten en medestudenten te praten, sfeer te proeven en kennis te maken met de opleidingen van Scalda.
Afbeelding
Scalda college voor educatie