Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Jobbeurs Beveren, voor zowel studie- als baanmogelijkheden

Datum en tijd
Einddatum
Afbeelding
Jobbeurs Beveren

Na twee digitale edities keert de beurs terug naar het Freethielstadion in Beveren. Op een laagdrempelige manier kunt u er contact leggen met tal van bedrijven uit verschillende sectoren, klein of groot, Belgisch of Nederlands. De jobbeurs is inmiddels een vaste waarde voor werkgevers in de grensregio. Daarnaast kunt u als werkzoekende ook terecht bij de stands van VDAB, UWV en Eures. Zij geven advies over het opstellen van een cv, informatie over de aangeboden opleidingen in de regio en beantwoorden vragen over werken over de grens.  

De arbeidsmarkt is volop in beweging. De grensoverschrijdende jobbeurs Beveren is de ideale gelegenheid om kennis te maken met potentiële werkgevers en hun vacatures.

De Jobbeurs Beveren verwelkomt zowel laatstejaars MBO studenten die bijv. op zoek zijn naar stage of werkplek als HBO’ers.

Meer informatie vind je op: EGTS Jobbeurs Beveren op 17 mei | EGTS (egtslinieland.eu)