Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Studiekeuzebeurs West

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Ahoy Rotterdam
Afbeelding
Logo Studiekeuzebeurs West

Ieder jaar worstelen vele leerlingen weer met één van de belangrijkste keuzes in hun leven: het kiezen van een vervolgopleiding.

Sta jij voor je studiekeuze? Of twijfel je over de studie die je gekozen hebt? Wil jij na je huidige studie nog doorstuderen? Of heb je een zoon of dochter die voor zijn of haar studiekeuze staat? Breng dan een bezoek aan Studiekeuzebeurs West.

Met ruim 70 deelnemende (onderwijs)instellingen uit binnen- en buitenland, de meest uiteenlopende opleidingen op mbo en hbo niveau en een inspirerend programma is Studiekeuzebeurs West hét studiekeuze-evenement van West-Nederland.

Scoor je gratis e-ticket

Studiekeuzebeurs West vindt plaats op vrijdag 9 & zaterdag 10 december 2022 in Rotterdam Ahoy. Mocht je samen met anderen de beurs bezoeken zorg er dan voor dat iedereen zich registreert als bezoeker om wachtrijen bij de ingang te voorkomen.