Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Workshop: Op zoek naar meer Werkgeluk

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Digitaal

Wat gaan we doen tijdens deze workshop?
Tijdens dit spel onderzoek je hoe jij je in een bepaalde loopbaansituatie meer kunt richten op geluk. Bijvoorbeeld in je huidige werk, in je zoektocht naar nieuw werk of in een sollicitatiegesprek. Door het spel samen te spelen ontdek je nieuwe manieren om naar je eigen situatie te kijken, het opnieuw te voelen en er mee aan de slag te gaan. Zo kom je er op een speelse manier achter hoe je meer werkgeluk kunt gaan ervaren.

Deze workshop bestaat uit een spelvorm waarin je met elkaar verschillende stappen doorloopt en met elkaar in gesprek gaat.

Leerdoelen

  • Je ontdekt op een andere manier te kijken.
  • Je ontdekt waar jij blij van wordt.

We werken in Zoom, je krijgt van tevoren een link toegestuurd een dag van tevoren.

De Bibliotheek Oosterschelde geeft werkzoekenden een kans om op een laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.

Belangrijk: deze gratis bijeenkomst telt mee als sollicitatieactiviteit. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om deel te nemen.

We werken samen met: JobOn; de landelijke community voor werkzoekenden om ons (online) aanbod up-to-date te houden.

Aanmelden: Werken aan werk | Bibliotheek Oosterschelde (op-shop.nl)