Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Zij gingen je voor

Joachim werkte in de schoonmaak en start nu een opleiding

Joachim heeft werk in de schoonmaak als hij aanklopt bij het leerwerkloket. Hij denkt er al langere tijd over na om een opleiding te beginnen. Hij komt er alleen niet uit welke opleiding dat dan zou moeten worden. Samen met de adviseur is gekeken naar zijn kwaliteiten, capaciteiten en drijfveren. Dat hielp in het maken van een keuze die bij hem past. Inmiddels is duidelijk dat Joachim gaat starten met de combinatie-opleiding Maatschappelijke Zorg / Verzorgende IG in de gehandicaptenzorg.

Hij schrijft na afloop van het traject het volgende:

Het leerwerkloket heeft mij goed geholpen om erachter te komen wat voor opleiding ik wil volgen. Door middel van doelgerichte opdrachten heb ik meer inzichten gekregen. Er werd snel gereageerd en in alle duidelijkheid gecommuniceerd. Zo kon ik een doordachte keuze maken.

Ik ben ze dankbaar voor de tijd en moeite en kan het andere aanraden die tegen soort gelijke problemen aanlopen om ook hun vraag te stellen. Binnen de organisatie is veel mogelijk.